Het belang van het inhuren van een externe audit

Zij beschikken over een aantal rekenkundige vaardigheden – in de eerste plaats zijn zij opgeleide accountants. Zij zijn in staat om de risico’s te beperken die samenhangen met alle behoeften van cliënten – van belastingen tot bescherming van schenkingen. En tenslotte, maar daarom niet minder belangrijk, investeren zij eeuwenlang in onze financiële behoeften. De laatste twintig jaar zijn de kaartenhuizen op dit gebied echter veranderd.

Hier zijn de minst bekende voordelen:

De Chief Executive Officer (REO) van een bedrijf zal over het algemeen tussen de 20 en 25 manuren in de hand hebben voor deze job. Dit is vooral te wijten aan het feit dat hij een bedrijf leidt en dat er een aantal mensen betrokken zijn bij de dagelijkse activiteiten ervan. Dit zijn deskundigen in hun domein – faillissementsrecht, fresh- ADV, geopolitieke beslommeringen, handel, voorbereiding van jaarverslagen en nog veel meer. Wanneer de REO voor langere periodes van het bureau weg is, worden de mensen die verantwoordelijk zijn voor de zit, opgeleid in andere gebieden van het administratiekantoor en het bedrijf. Bijgevolg zijn deze personen bevoegd om het beleid van de onderneming uit te stippelen, zelfs als er niemand op de stoel zit.

De topmensen van een onderneming en het management van de onderneming worden daarom efficiënter opgeleid dan hun personeelsleden. Dit opleidingsniveau kan argumenten voor of tegen verschillende investerings-, bank-, en handelsargumenten omvatten. Door luider en duidelijker, argumenten overal lopen weg van de tafel met Express starters! Interessant is dat, terwijl de leidinggevenden kunnen hebben aad verses een geen argumenten beleid, de leden van de raad van bestuur, de vreemdeling in het bijzonder, en de accountants voor iedereen die zal komen en gaan in het dagelijks leven van de onderneming behoefte aan een kwaliteit opgeslagen dat ze niet zullen worden belast onnodig. Ook zullen zij de fiduciaire onafhankelijkheid van de onderneming willen beschermen.

De beste manier om de fiduciaire onafhankelijkheid van de onderneming te beschermen, is daarom de directeuren, functionarissen en aandeelhouders van de onderneming te verplichten jaarlijks voor het einde van elk boekjaar een ontmoeting te hebben met de accountants. De taak van de interne accountants is een perfecte manier om precies te weten wie de cliënt vertegenwoordigt; wie verantwoordelijk is voor de verantwoordelijkheid van de financiële beslissingen die in de onderneming worden genomen; wat hun deskundigheidsgebieden zijn; en welke diensten zij kunnen aanbieden.

Een externe audit (d.w.z. niet uitgevoerd door uw administratiekantoor) kan u 70% van de waarde van uw bedrijf kosten.

Lees meer:
Boekhouder Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.