Het ontwerpen van uw droomhuis

Uw droomhuis moet een weerspiegeling zijn van wie u bent zeggen de Personal Architecture, net zoals een spiegel uw beeltenis weerspiegelt, of olieverfschilderijen het beeld van uw ziel weerspiegelen op zowel simplistische als complexe manieren. Gebruik uw persoonlijke tekeningen, herinneringen, dromen en dromen als inspiratie en creëer uw droomhuis. Droomhuizen zijn huizen die een gevoel weergeven dat je na aan het hart ligt en die echt je persoonlijke leven vertegenwoordigen. Enkele veel voorkomende vormen die worden geassocieerd met thuis zijn rond, vierkant, rechthoek, en de bekende cirkelvormige allusie van een cirkelvormige tuin. Als u deze vormen in uw woningbouw opneemt, bijvoorbeeld bedcrete slabsBedcrete slabs in de combinatie van gewoon cement over een bed uit één stuk geeft de gebruikers een huis dat hun leven, uw openlijk eerlijke gevoelens en gevoelens van betekenis vertegenwoordigt. Er zijn natuurlijk geen exacte regels voor wat de perfecte structuur of indeling van uw huis is, wat de belangrijke vooruitgang is in het denken dat uw huis een doel dient en dat u uiteindelijk uw eigen beslissingen neemt over structurele indeling en ontwerp, terwijl u tegelijkertijd uw wensen en eigen gevoel voor ontwerp respecteert. Het creëren van een huis naar iemands levensstijl:

Begin vanaf de grond: Probeer uw huis te ontwerpen met wat u al hebt en voeg dan elementen toe die voor u zinvol zijn. U zult een degelijker en steviger huis krijgen dat past bij uw levensstijl en dat u zich het prettigst zult voelen. Gebruik bij het ontwerpen van een huis gewone Engelse woorden om het ontwerp zinvol te maken, zoals: fungous, porous, rhizyl assistant, resilient en wellness.

Kleur: Kleur is een belangrijk aspect om te overwegen, want het kan niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van een huis beïnvloeden, maar ook de psychologische aspecten. Kleuren kunnen bijdragen aan een verscheidenheid van reacties en je moet weten wat invloed heeft op uw eigen persoonlijke kleur voorkeuren. Geef dus aandacht aan uw favoriete kleur door deze subtiel te gebruiken binnen het ontwerp van uw huis.

Meubels: Zorgvuldige selectie van uw meubilair is een van de belangrijkste elementen om te overwegen bij het ontwerpen van een huis, want goedkoop en elegant is niet voldoende. De verscheidenheid aan ontwerpstijlen, zitopties en maten van huismeubilair zijn even talrijk en soorten als er ontwerpsmaken zijn. U moet altijd rekening houden met de stijl van het ontwerp van de kamer, het gebruik van de kamer en het doel van het gebruik van de kamer bij het kiezen van een specifieke ontwerpstijl over een andere. Als dit goed wordt gedaan, kunt u het comfort en de emotionele aantrekkingskracht van een kamer ten volle ervaren.

schijnlocaties: Een sit out, of een lanai, is de traditionele sit out locatie, maar in sommige gebieden van het land, het is niet praktisch. Wanneer u beslist over uw locatie, overweeg dan het gebruik van materialen die stabiel en het hele jaar door bruikbaar zijn, en indien mogelijk, tapijten die gemaakt zijn van een van de favoriete vezels van de cultuur.

Winkel een online winkel voor verlichting keuzes, zoals lampen, riemen, en tinten. Het kiezen van de beste verlichting voor uw huis kan een lastig proces zijn, vooral het kiezen uit alle beschikbare opties. De juiste verlichting kan de stemming beïnvloeden. Lampen kunnen een hele muur samen te trekken door het verstrekken van benodigde lampen voor het bestuderen, of een spot licht voor een bepaald gebied. Een koperen lampenkap kan een stemming drastisch veranderen, afhankelijk van de lampenkap. Er zijn ook lampen voor op de vloer, tafellampen en bureaulampen waaruit u kunt kiezen die vrij eenvoudig te gebruiken zijn. Kijk op het web voor populaire verlichtingsmogelijkheden.

Kamerplanten: Jaren geleden, toen kamerplanten voor het eerst werden geïntroduceerd bij de algemene bevolking, was het een dunne, onderhoudsvrije, observerende plant. In die tijd zag het grote publiek de waarde niet in van planten die mensen leuk vinden, en volstond een kamerplant zonder echte waarde, waardoor het meer een decoratie was dan een voorwerp van noodzaak. Op dit moment echter maken kamerplanten een mainstream verschijning in Amerikaanse huizen en denk daar niet zo over na. Kamerplanten kunnen een kamer verkoelen, een kamer verwarmen, stof filteren en kleur toevoegen. Met al deze eigenschappen kunnen ze zeker wat unieke decoratie in je kamer brengen.

AnectILS. Als u op zoek bent naar inrichtingsaccenten voor dit jaar, en u hebt een groter budget dan normaal, dan zijn inrichtingselementen die een akoestische en puristische inrichtingsstijl weerspiegelen de juiste accenten waarnaar u op zoek bent. U kunt ook overwegen om elementen te creëren die respectievelijk aan tegenovergestelde kanten van de kamer kunnen worden geplaatst. U kunt een slaapkamer uitbreiden met deze elementen als voorbeeld. Bijna alle kamers zijn beter op hun plaats als de dingen aan beide uiteinden van de kamer symmetrisch zijn, en als u vindt dat de dingen aan één uiteinde van uw kamer symmetrisch zijn geplaatst, dan heeft u op dit moment een beslissing genomen over een ontwerpstijl.

De open haard is altijd een van de blikvangers van een kamer, dus moet hij altijd goed worden aangelegd, en wel in onze van alle kamers.

Lees meer:

Binnenhuisarchitect Amsterdam

Interieurarchitect Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.